Tető gerendákat mivel kell lekezelni hogy a legtartosabb legyen?
Figyelt kérdés
2014. nov. 18. 22:30
1/6 anonim válasza:
gerenda vagy szarufa... csináld vörösfenyőből
2/6 A kérdező kommentje:
Faanyagra gondolok cserép alá
2014. nov. 19. 19:29
3/6 anonim válasza:
az meg tetőléc v. cserépléc.
vannak rá gombásodás és rovar elleni szerek, ezzel kell átitatni.más nincsen.
régen gázolajjal eresztették be - nagyapán háza 60 év feletti és jók a szarufák, tetőlécek
4/6 anonim válasza:
A lényeg, hogy szárazon tartsd! Nekünk nincs a padlás beépítve viszont a cserepezés zsír új.... mi nem eröltettük a kezelést.... 8 éve fent van és se gomba se szú, csont száraz....
Ha a tetőtér beépül az más helyzet, mert ott lehetnek komoly páralecsapódások a fűtési szezonban....
5/6 anonim válasza:
Lekezeltem spéci anyaggal mert beleköltött a szu,de kb 3 év múlva csak dolgozott a szu ezért egy ismerősöm tanácsát fogadtam meg...a jó öreg fáradt olajat ajánlotta,nem bántam meg mert ez 11 éve történt és nem szuvasodik.
6/6 Endr 72 válasza:
Mi anno xilamonnal kezeltük.Aztán xiladekorral lehet színezni,hogy tartósabb legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!