Padlófűtés, falfűtés osztó-gyüjtő helyett T és keresztidomokból összerakott sor is jó lehet?
Gondolkozok padló és falfűtés kialakításán.Az árakról tájékozodtam és a többkörös osztó-gyüjtő idomokat aránytalanul drágának tartom! Az alakjából arra jöttem rá hogy ugyan ezt a funkciót talán ellátná ha réz T és keresztidomokból réz közcsavarokkal állítanék össze hasonló osztó-gyüjtő sor. Gyors számolgatás alapján kb a felébe kerülne,na de alkalmas lenne ugyan úgy? Nem kell elektromos vezérlés stb konfort dolog,a lényeg hogy az osztóknál legyen szabályzó csap minden kimenetnél,légtelenító a sor végén.A gyüjtőnél nem is tudom kellene e valami extra,vagy csak simán T idomok egymás melett amikbe össze tud közösülni a sok müanyag cső egy fönyomó csőbe.
Működhetne igy a dolog?
Ha megnézed ezt a weboldalt, láthatod, hogy létezik 1/2"-os is. Négyesnél nagyobb nincs, de sorolható-egymásba csavarható, pl. hatoshoz két hármat összecsavarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!