Ennyiből fel lehet építeni egy kisebb házat?
Figyelt kérdés
telek árát nem számolva 5 millió Ft-ból. 2 szoba, konyha fürdő kisebb nappalis házikó2014. okt. 6. 12:42
2/8 anonim válasza:
Nem. Ez az összeg legfeljebb egy 30-40m2-es könnyűszerkezetes / típusterv alapján épített, 1 szobás házra elég, bár arra sem biztos...
3/8 anonim válasza:
Nem valószínű. Maga a víz gáz villany bekötés elvinne legalább 2 milliót
4/8 anonim válasza:
Ki van zárva , nekem se sikerült pedig 60m2 -t akartam építeni plusz 40m2 -t kicsit felújítani kevés pénzből. Tehát az 5 milla szinte csak az új részre ment el és kevés volt , két szoba konyha fürdő kazánház. Nem sorolom de rengeteg dolgot én és a család csináltam .Ja és a cserepem használt lett mert újra nem tellett. Mire kész lett 9 millába volt de már költözhető állapotban. És a telket örököltem minden közművel együtt tehát ezek ingyen voltak. Most ne építs vegyél az olcsóbb jóval.
5/8 anonim válasza:
Nem kötekedni akarok, de a fűtés és a villany bevezetése és kiépítése az csak maximum 1 milió ft. 600e forintból több helyiséges cirkót építenek ki, a villanyos cuccok még 400-ba se kerülnek egy ekkora háznál.
A minőségtől függ, amit elvársz, ha hiper szuper berendezett állapotban szeretnéd, akkor a 10 millió minimum, de ha átlagosan, nem drága anyagokból, az olcsón kijön. Fel lehetne építeni majdnem ennyiből, ha magad csinálod a legtöbb dolgot, de ehhez mindenképpen szükséges pár ismerős. Szomszéd magának végezte el a burkolást, meg egy csomó mindent, pedig előtte ilyet nem nagyon csinált. Olyan lett, mintha a szakik csinálták volna.
6/8 anonim válasza:
Én se akarok kötekedni utolsó de hol élsz te? Egy millából fűtés víz villany? Akkora kicsi ház nincs hogy elég legyen. És ha maga csinál sok mindent majdnem hogy elég? Ugyan már!
7/8 anonim válasza:
Rokonomnak most építettek ki komplett cirkót kicsivel több, mint fél millióért, egész addig csak a csonk volt meg. Én egy komplett házat "villanyoztam fel" 200e forintból. Te hol élsz +meg!
8/8 anonim válasza:
Nálunk villany 200000ből kijött. Van aki 800000reket kiabál erre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!