Ilyen kerítést szeretnék. Mi a neve ennek a típusú fának?
Figyelt kérdés
Csak a fa része érdekelne, kérlek segítsetek, mert nem tudom mi a szakneve ennek a típusú fának.
Vagy borovi vagy vörösfenyő, de nem ez a lényeg, hanem ahogy meg van csinálva. Azok az "árkok" maratva vannak bele téve, vagy mik azok?
2014. szept. 4. 17:48
1/12 anonim válasza:
Nincs ott semmiféle árok marva, egyszerűen a deszkák hosszanti éle le van kerekítve vagy 45°ban lemarva.
2/12 A kérdező kommentje:
Tehát akkor le van marva a széle. És a neten, hogy keressek rá? Lehet ilyent készen kapni, vagy nekem kell megcsináltatni?
Köszi.
2014. szept. 4. 18:16
3/12 A kérdező kommentje:
Nem fózolás ez???
2014. szept. 4. 18:42
4/12 anonim válasza:
De, a szakzsargonban így is mondják.
5/12 anonim válasza:
Lehet, hogy pont ilyet(készen) nem árulnak, de egy felsőmaróval vagy gyaluval házilag is megcsinálható.
7/12 anonim válasza:
Szerintem ez egy sima hajópadló ,minden normális tűzépen kapható ! Általában 19 mm vastag, 100mm széles. És gyártási soron 45-fokban levan törve a két külső sarka. Jelenleg nálunk 2300ft + áfa.
8/12 A kérdező kommentje:
3 méteresbe kellene nekem. Sehol nem találok Budapesten.
2014. szept. 8. 10:14
9/12 anonim válasza:
3 méteresbe szerintem nem is fogsz találni. Keress egy asztalost!
10/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, én írtam el. 5 vagy 6 méteres kell a nagykapu miatt.
2014. szept. 9. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!