Garázs építéséhez kell - e építési engedély, (és/vagy) terveztetés, tervrajz?
Jah,és ne térj el a rajzon engedélyezettől,mert kimennek átvenni,és ha valami nem úgy van.már nyomják is a kemény bírságot .
Utólag még a földhivatalba is be kell jegyeztetni .
Persze ez sem ingyen van .Kutya egy világ ez.
1 es voltam .
Na, meg is találtam : 50 köbméter, gerincmagasság 3m alatt, nem emberi tartózkodásra (úgymint lakás) használt (szerintem a garázs,mint melléképület ide tartozik). Az alábbi helyen, az 1. mellékletben le van írva.:
Akkor, most mi lehet az igazság?
Még mindig fenntartják-e a véleményüket azok, akik azt írták, hogy kell építési eng. garázs építéséhez?
(az 50 köbméterből kijön pl. egy 4 x 5 m alapterületű, 2,5 m magas épület, ami már egy nem is olyan kis garázs //is// lehet).
Igen kell, mert az építési szabályzat területileg van szabályozva.
Itt mifelénk a kocsibeállónak is kell, mert aminek teteje van, és lábon áll, arra kell engedély. Ja, és garázs csak házhoz építhető, külön álló nem.
Ehhez mit szólsz?
Szóval kérdezd csak meg a hivatalban. És elmondhatod nekik ezt a jogszabályt, ők megválaszolják neked, miért is kell engedélyt kérned...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!