Hogyan kell megcsinálni a házon belüli csatornakiállásokat? (bővebben lent)
A csatorna 30 centi mélyen lesz a padlótól elvileg
5 kiállás lesz
wc, mosdó, mosógép, kád, mosogató
Ezek a kiállások egy helyiségben lesznek, 8 négyzetméteren belül az összes elérhető. (minigarzon)
Nem értem (és nem találok erről anyagot) hogyan kell kialakítanom a kiállások lejtéseit, esetleges bűzzáróit, sorrendjét, szűkítéseiket, stb.
A cső egy ponton megy ki az ajtó alatt egy 110-es csőben, onnan 15 métert megy fél centi lejtéssel a tisztítóaknáig.
Még ez sincs kész, de nem értem hogyan kéne megcsinálnom. Az anyagot megvettem szakember listája alapján, ő 35 ezerért vállalná úgy, hogy nekem kéne ásnom.
Ennyiért már én is összerakom, csak nem tudom milyen dinamikai kialakítással kellene.
WC=110
Mosogató, kád, padlóösszefolyó(?)=50
Mosógép, mosdó=32
A lejtés 1-2 % KÖZÖTT, nem alatta és nem felette!
WC faltól 25 és 40, kád kádfüggő, mosógép +60, mosogató és mosdó +55.
A saját érdekedben azonban MINDENKÉPP szakember igénybevételét javaslom, mert sokkal olcsóbb, mint feltörni a kész burkolatokat, betont, mifenét. Azt tudod, hogy az ötrétegű csöveket is szokás méretezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!