Ez tényleg ilyen drága? 40 ezer a beépítés 35 az anyagár, csatornázás kerti kisházba. (kerti összefolyó van) én ásom a munkagödröt!
20 méternyi sima cső kell a kerti összefolyóig + a házon belül egy kisebb hálózat. pár méter, wc, konyha, fürdő, és ennyi....
Én fogom feltörni a betont, én fizetem ki az anyagot, én ásom ki a gödröt, és akkor csak 40 az, hogy a szaki összerakja. Ennyiért nem neki kéne kiásnia? :D Meg nem neki kéne visszagyógyítani a feltört betont? (nem építkezés, felújítás)
Most a kezembe nyomta a szaki a listát, h milyen csövek kellenek (árajánlat) gondolkozom rajta, hogy megveszem, aztán lerakom én a fenébe..... :D Nem lehet olyan bonyolult.
Hát igen az a baj, hogy én hülye ajánlottam fel, hogy felásom, remélve, hogy akkor normális árajánlatot ad. Erre csak nem ment 40 alá (gondoltam úgy 20 lesz kb)
Szóval lehet felhívom, hogy 40-ért ássa is fel nekem..
Sztem ez nagyon sok.
Mi 5000.- ft-ot fizettünk méterenként, de: ők ásták ki kisgéppel, a beton alatt átfúrtak és még le is tömörítették utána a talajt. Csak újra kellett füvesítenünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!