Szabad-e vízvezeték csövet fűtetlen pincében hőszigetelve vezetni?
Figyelt kérdés
Ha nincs jobb megoldás.. v ez is teljesen fagyásveszélyes?2014. ápr. 3. 02:06
1/6 anonim válasza:
Nekünk olyan régi borospince van a ház alatt (nincs betonozva stb stb) én nem igazán le oda,de télen 10 foknál hidegebb nem igazán szokott lenni,csak ha sokáig nagyon hideg van kint.Tehát nálunk nem fagyna.
2/6 anonim válasza:
Nálunk szigetelés nélkül van és még soha nem fagyott be. Nálunk is minimum 10 fok szokott bent lenni a legnagyobb hidegben is.
3/6 A kérdező kommentje:
köszi:), pontosítanom kell, mert félig garázs, és ott csak egy sima vékony lemez kapu van.Szal télem nem sokban különbözik a kinti hőmérséklettől szerintem.
2014. ápr. 4. 00:15
4/6 anonim válasza:
Nálunk kis csak egy vékony vaslemez ajtó van a pincén. Sőt, szellőző lyukak is vannak rá fúrva. Télen ha hideg van bepárásodik belülről az ajtó. Hogy rá is fagyjon, ahhoz jó -15, -20 foknak kell lennie. De az ajtótól egy méterre már nincs fagy.
Ha nem az ajtó mellett megy a cső szerintem nem lesz gond vele.
5/6 A kérdező kommentje:
oké, köszönöm a válaszokat :)
2014. ápr. 5. 21:35
6/6 anonim válasza:
Közben még az jutott eszembe, hogy attól is függhet a dolog, hogy mennyire van a helység a föld alá süllyesztve. Nálunk körben, minden oldalról kb 1,5 m-rel van a talajszint alatt a pince.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!