Egy szoba felülete pl 4*8 32 nm, ami miért nem jön ki úgy, hogy (4+4+8+8) 18nm az kijön úgyis, hogy 3+3+6+6?
Figyelt kérdés
2014. jan. 8. 14:07
11/17 anonim válasza:
áruld már el a korod, és a kérdésed motivációját
szerinted, ha nem tudom, hogy a festékből mennyi kell egy négyzetméterre, továbbá hány réteg, akkor honnan tudnám megmondani
feladtam
12/17 A kérdező kommentje:
Találkoztam egy ilyen feladattal,megkérdeztem és megadtam az adatokat.Szerintem ebből a szempontból mindegy,hogy mennyi a korom,konkrétan a negatív válaszokra nem vagyok kíváncsi.
A pozitív válaszokat köszönöm.
2014. jan. 8. 17:35
13/17 anonim válasza:
konkrétan bekaphatod, ha így tudsz reagálni ... sajnálom, hogy időt szántam rád
14/17 A kérdező kommentje:
Mert,hogy reagáltam?
2014. jan. 8. 17:42
16/17 anonim válasza:
A negyedikes kishúgom röhögve kiszámolta! Amúgy a festékes vödörre rá van írva,estleg ha az segít...arra számolj rá 10-20 %-ot... :)
17/17 anonim válasza:
Szerintem valami olyan ürge lehetsz, aki a Bed és Dokk közt szaladgál, egy síkban mozog, ezért a geometriát nem ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!