El tudnátok képzelni egy hasonló szó szerint konyhaszigetet? (kép lent)
Nekem sosem volt bajom a szűk konyhákkal, sőt, ha elég jók voltak az arányai jobban szerettem őket, mint a szétszórt, barátságtalan nagyokat. Még úgy is el-el fértünk benne, ha 2-en 3-an ténykedtünk egyszerre, mondjuk valaki épp kávét akart főzni miközben a másik dolgozott. Az amerikai pult másik oldala meg tökéletes evésre, vagy le lehet ülni segíteni, nézni a másikat miközben főz. Esetleg kihasználható az egész felület is, szét lehet pakolni a cuccokat.
Ezt a konyhát én tervezem egy dombházba és szeretném, ha a konyha kicsi, praktikus, de kiemelt, központi helyet foglalna el, és az ember tekintete csak néha veszne el oszlopokban, nem lenne folyamatos falfelülettel körbekerítve.
szia! 3d studio max, nagyon kezdetleges látványterv, de nem akartam nagyon elmolyolni vele, csak az arányokra voltam kíváncsi. természetesen a program ilyeneket is tud:
(ez ugyanezzel készült)
Igen, dombház lesz. Meg lehet csinálni, nagyon sok video van már a youtubeon amit le lehet utánozni, ebből sokat tanul az ember és gyorsan. 2-3 hónap és bárki tud ilyen modellt csinálni mint a képen ha van kézügyessége hozzá.
Dombház:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!