Dagi2589 kérdése:
Manapság megéri építkezni?
Figyelt kérdés
A munkadíj nem sok lenne feleannyi mert ismerős, ja és igényelném a szocpolt is.2013. dec. 27. 16:50
1/7 anonim válasza:
Nem semmiképp. Halgass rám. Én építkeztem közvetlen a válság előtt.10milliót költöttem egy nem nagy házra és rengeteget spóroltam amin tudtam. Akkor magasak voltak az ingatlanárak. De most 6-7 milláért 15-20 éves házat lehet venni ugyanitt .
2/7 anonim válasza:
Ja és nem számoltam az ideget ami az építkezéssel jár.
3/7 anonim válasza:
Ha veszel, olcsóbban kijössz, cserébe zsákbamacskád lesz.
Ha építesz, az ismerősnek építőipari vállalkozása KELL legyen, másként a sódert sem lapátolhatja.
4/7 anonim válasza:
Igen ezt kifelejtettem amit a 3. írt. És még egy tapasztalat az életemből hogy az ismerős általában mindíg drágább. Még ha nem is azonnal fizeted meg ezt.
5/7 Nádszálkisasszony válasza:
Ha sok pénzed van megéri, főleg ha ismerősök csinálnál a nagy részét. Ha veszel olcsóbb, de tényleg lutri, ráadásul lehet, hogy így is egy csomó mindent meg kell csináltatnod.
6/7 anonim válasza:
csak ha megvan rá az összes pénz otthon a fiókban. ha nincs, akkor OTP hitelre nem érdemes nekiállni, mert csak az otp gazdagszik meg belőled, te meg kínlódsz életed végéig, amig kifizetet a hitelt.
7/7 anonim válasza:
Anyagilag nem hinném. De tény, hogy ha építkezel, olyan házad lesz, amilyet te szeretnél, nem kell szenvedni amiatt, hogy anno valaki béna alaprajzot tervezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!