Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Borospincéből kialakítható...

Borospincéből kialakítható egy egyszerűbb nyaraló?

Figyelt kérdés
Van egy egyszerű, hegyoldali borospincénk a balatonnál. Nyáron pont kapóra jöhet, hogy hűvös. Gondolkoztunk azon, hogy miként lehet, lehet-e egyálalán egyszerű (nem akarunk rá sokat költeni!) lakótérnek kialakítani.
2013. dec. 22. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen. Én eddig akárhányban jártam, nem volt túl ideális bennük a klíma lakótér céljára. Mindegyik hideg (nyáron is ilyen ~15 °C), nyirkos, nedves, a legtöbbjük penészes is volt. Ami mondjuk a bornak nem baj, de ilyen helyen hosszabb ideig tartózkodni szerintem nem egészséges.
2013. dec. 22. 13:50
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Túl sötét, túl nedves. Nem szivesen aludnék nyáron, 40 fokba egy 15 fokos, nedves, nyirkos lyukba, mert olyan tüdőgyulladást kapnál... Én inkább építenék egy présházszerűt elé, vagy felé, vagy valahova, és azt, vagy abból vagy csak a tetőterét alakítanám ki nyaralónak. De pl ismerek olyat, aki nyáron pincébe hűsöl, de aludni nem szabad, mert ha fekszel könnyen megfázol. Nappalra, esetleg estére is haverokkal beülni borozgatni tökéletes ám! :)
2013. dec. 23. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!