Gázos panel lakásban lehet változtatni a tűzhely helyét?
Azt sem árt tisztázni, hogy van-e saját gázórád, vagy a közös költségben fizetsz átalányt!?
Ugyanis ha nincs saját gázórád, a kivitelezés idejére le kell zárni az egész strangon a gázt, majd úgy tudod lemeóztatni, hogy a strangon lévő öSSZES lakásba be tudjanak menni. Ezt neked kell leszervezni, de azzal is járhat, hogy ha nem sikerül a MEO, lezárják az egész strangot.
Szerintem érdemesebb lenne elgondolkodnod egy elektromos tűzhelyen, azzal nincsenek ilyen macerációk, terveztetned sem kell.
Ha tíz emeletes akkor szinte esélytelen megszervezni.
Még négyemeletesnél talán.
De elektromost javaslok én is.
Jó eséllyel van áram a lakásban.
Egy vastagabb kábel kell az előszobai elosztótól a tűzhelyig, gondolom panelba vezetékcsatornázva.
Az anyagok kb egy tízes, a munkadíj 5 ezer (csak sacc, minimum értékkel számoltam).
Én pont ezért repítettem ki a gázt a pecóból. Rohadt sok idétlenkedés egy hülye főzés, és melegvíz miatt.
Elektromos tűzhelyhez egy fázison 25A-es betáppal lehet élni, de ajánlott a 32A, vagy a 3x20A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!