Nagyjából mennyibe kerül egy 100-120nm-es kétszintes házat építeni?
Igényeset, jól kinézőt, de nem a legdrágább anyagokból.
Lenne 2 hálószoba, 2 fürdő, konyha, nappali.
A telek megvan, csak, hogy egy ilyen ház kulcsrakész állapotba kerüljön az mennyi be kerülhet?
Nem kell, nem is lehet pontosan megmondani, csak egy közelítő értéket szeretnék megtudni.
Nem nem vagyok teljesen hülye , viszont most fejeztünk be egy építkezést.
Tégláról volt szó , de nincsen jelentős árkülönbség a tégla és a könnyűszerkezetes között , viszont a könnyűszerkezetes élettartama fele a tégláénak.
Gondolom te egy " elméleti " építkező vagy , szerintem megtaláltad életed hivatását , építs 100-110 m2 - es házakat 12 millióért , 15-16 millióért simán eladhatod őket , milliomos leszel.
Nos "kedves68%-os". Én írtam a 12 millát könnyűszerkezetesből. Nagyon tudlak sajnálni a világnézeted végett. Szívesen küldök privibe képeket. Az állad esne le a háztól. Fele annyi munka és idegeskedés, kevesebb kosz, mint egy hagyományos építkezés. Nyugodtan olvass csak utána az élet tartamnak rád fér... és igen azóta ezzel is foglalkozunk.... nem panaszkodok... :-DDDD Télen a gázszámlám nincs 10-ezer felett hála a vízteres kandallónak ami az egész rendszert fűti.... Nyáron nem kell meghalni a melegtől, bár a tetőtérbe vettünk légkondit. A házon bramac cserép, fenti füdőben is csempe járólap annak ellenére, hogy a födém is fából van... és még sorolhatnám ... de csak egy pl.
te nem csak idegeskedtél az építkezésen, hanem bele is keseredtél az egészbe....
Nem kell sajnálnod , csak idegesítenek a hülye hozzászólások...
A házad élettartamát meg nem egy cikk fogja meghatározni , hanem a valóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!