1/8 anonim válasza:
Legjobb talán nincs is .Mindegyik meghíbásodhat .Azonos minőségüből meg többet is lehet találni .
2/8 anonim válasza:
olyant nézzél amit olcsón tudnak javítani, és jó az alkatrész ellátottsága.
Olyan, hogy legjobb, nincsen.
4/8 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy legjobb. Én a legtöbbször Immergas típust építek be, nem igazáz van velük baj. Több éves garanciát kapsz hozzá és nagyon jó szervíz és alkatrész biztosítást.
5/8 A kérdező kommentje:
Még tippelni sem tudna egy szerelő,hogy nekem mennyibe lenne egy komplett gázközponti beszerelés?
100nm
7 radiátor
új nyílászárók
2013. júl. 30. 17:49
6/8 anonim válasza:
Gázszerelés + fűtés szerelés+ gázkazán??????????
Egy egyszerűbb kombi falikázánnal, gázzal együtt én olyan 600-700 ezer közé tenném. Sztem csak drágágbb lehet.
7/8 anonim válasza:
A kondenzációsnak jobb a hatásfoka. Baxit ne vegyél, jó paraméterei vannak papíron. De nem tudja, szervíze nem hozzáértő, saját vezérlést kellett készítsek hozzá. Viessmann kazán tartós, drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!