3/5 anonim válasza:
2,5 millióhoz azért még szépen hozzákell pakolni. Nem tudom második honnan szedte ezt az összeget:)
Ez egy sínes falvágó berendezés.
A képen egy régebbi Hilti típus látható. Manapság ilyet újan nem lehet már kapni, használtan meg nem nagyon árulgatnak ilyesmit.
Egy ehhez hasonló mai típus (pl egy Hilti DS-LP32) mindenestől újan olyan 25-30 millió forint. De inkább 30.
Csak egy olyan gyémántvágó tárcsa ami rajta van (1200 mm-es méretben) olyan 600 ezer forint körül van.
4/5 anonim válasza:
Én azért írtam a 2,5 millát, mert a biziben láttam eladót. Ilyen gépet már nem lehet kapni újonnan. A 2,5 milla csak a gép ára. A vágóeszközök nem járnak hozzá.
5/5 anonim válasza:
Mit láttál 2,5 millióért?
Az aggregátot vagy a motort?
Bár nem vagyok benne biztos, hogy valóban ilyen gépet láttál. Ezeket ha eladják akkor egyben adják el! Külön-külön egyik sem ér semmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!