Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerülhet egy ilyen...

Mennyibe kerülhet egy ilyen építőipari gép?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 2. 21:13
 1/5 anonim válasza:
Drága.
2013. júl. 4. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:
2,5 milla!
2013. júl. 5. 10:25
 3/5 anonim válasza:

2,5 millióhoz azért még szépen hozzákell pakolni. Nem tudom második honnan szedte ezt az összeget:)

Ez egy sínes falvágó berendezés.

A képen egy régebbi Hilti típus látható. Manapság ilyet újan nem lehet már kapni, használtan meg nem nagyon árulgatnak ilyesmit.

Egy ehhez hasonló mai típus (pl egy Hilti DS-LP32) mindenestől újan olyan 25-30 millió forint. De inkább 30.

Csak egy olyan gyémántvágó tárcsa ami rajta van (1200 mm-es méretben) olyan 600 ezer forint körül van.

2013. júl. 6. 08:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azért írtam a 2,5 millát, mert a biziben láttam eladót. Ilyen gépet már nem lehet kapni újonnan. A 2,5 milla csak a gép ára. A vágóeszközök nem járnak hozzá.
2013. júl. 6. 13:38
 5/5 anonim válasza:

Mit láttál 2,5 millióért?

Az aggregátot vagy a motort?

Bár nem vagyok benne biztos, hogy valóban ilyen gépet láttál. Ezeket ha eladják akkor egyben adják el! Külön-külön egyik sem ér semmit!

2013. júl. 7. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!