Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mekkora az ideális fürdőszoba...

Mekkora az ideális fürdőszoba méret, ami nem túl nagy, de nem is kicsi?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha egy kád,meg tusolókabin is elférne benne..
2013. jún. 30. 10:32
1 2
 11/14 TappancsMancs ***** válasza:
2013. jún. 30. 17:53
 12/14 TappancsMancs ***** válasza:

A 3m x 2m -en ez nagyon szűkös lenne.

[link]

Vannak ingyenes lakás/ház tervező proframok, én ezzel dobtam össze hogy amit mondtál kb hogy jönne ki:

[link]

2013. jún. 30. 18:11
 13/14 TappancsMancs ***** válasza:
A program alap méreteit használtam de beírható mindennek a mérete cm-ben...
2013. jún. 30. 18:12
 14/14 anonim ***** válasza:

A miénk 140x230-as, centiméterben! Azaz 3,22 négyzetméter. Van benne egy zuhanyzó, mosdókagyló, mosógép, szennyes tartó. Van rajta ablak is és a közel 1 m széles ajtó is ráadásul befelé nyílik. Szóval ha belép az ember és az ajtót is becsukja (ami egyébként se nyitható teljesen), akkor van egy kb 70x70 cm-es hely, ahol meg lehet benne fordulni. A WC hála istennek külön van. De az is akkora, hogy épp hogy csípőre tudom tenni bent a kezem és akkor már minden irányból falnak ütközik a könyököm.

Mielőtt valaki azt hinné, hogy egy panel garzonról van szó, nem! Ez egy közel 100nm-es családi ház fürdőszobája.

Szóval nekem egy 5-6nm-es helység már bálteremnek tűnne.

2013. júl. 7. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!