Mekkora az ideális fürdőszoba méret, ami nem túl nagy, de nem is kicsi?
Figyelt kérdés
Jó lenne ha egy kád,meg tusolókabin is elférne benne..2013. jún. 30. 10:32
12/14 TappancsMancs válasza:
13/14 TappancsMancs válasza:
A program alap méreteit használtam de beírható mindennek a mérete cm-ben...
14/14 anonim válasza:
A miénk 140x230-as, centiméterben! Azaz 3,22 négyzetméter. Van benne egy zuhanyzó, mosdókagyló, mosógép, szennyes tartó. Van rajta ablak is és a közel 1 m széles ajtó is ráadásul befelé nyílik. Szóval ha belép az ember és az ajtót is becsukja (ami egyébként se nyitható teljesen), akkor van egy kb 70x70 cm-es hely, ahol meg lehet benne fordulni. A WC hála istennek külön van. De az is akkora, hogy épp hogy csípőre tudom tenni bent a kezem és akkor már minden irányból falnak ütközik a könyököm.
Mielőtt valaki azt hinné, hogy egy panel garzonról van szó, nem! Ez egy közel 100nm-es családi ház fürdőszobája.
Szóval nekem egy 5-6nm-es helység már bálteremnek tűnne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!