Kerítést szeretnék felhúzni, de már nem tudom, melyik az enyém, melyik a szomszédé! Milyen jogszabály van erre?
Van egy idegbeteg szomszédasszonyom, elviselhetetlen. Állandóan leskelődik is mellé át hozzánk. Szeretnék nádat húzni vagy valamit elé, de nem tudom, hogy megtehetem-e. A lényeg: Ha a házzal szemben állok, akkor állítólag a jobb oldali kerítés az enyém. És ez pont jó lenne, mert ő pont ott lakik. Viszont azt mondják, hogy nem, a mienk a baloldali, mert maga a ház is a baloldalon van. Most akkor hogy van ez?
Akkor mit tehetnék, h ne lásson át? Ültettünk bokrokat, tuját, de azok mire megnőnek...
A másik egyébként, hogy hátrafele, a mi udvarunkra néz az ablaka (konyha), és ez fölöttébb idegesítő, onnan szokott simán átbámészkodni. Ehhez van joga? Az a baj, hogy az ablak kb. 3 m-re van a telekhatártól, de akkor is...
Veszekedni nem szeretnék, jobb a békesség, de már nem sokáig fogom ezt bírni, ráadásul állandóan kötekszik, mégha nem is figyelek rá, akkor is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!