Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » A 4 évszakos mobilházakban...

A 4 évszakos mobilházakban milyen a tél/nyár?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy a mobilházaknak nem jó a szigetelése, de mi a helyzet a 4 évszakos mobilházakkal? Azt is nagyon drága fűteni télen, hűteni nyáron?
ápr. 24. 17:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

tesómék vettek 4 évszakos házat.

Hát az első év pokol volt benne.

Télen ment a fűtés 1000el, majd megfagytak. Volt olyan reggel, hogy lekapcsolt a fűtés, nem vették észre, reggelre az akvárium teteje fagyott volt. (nem tudom, hogy lehet ezt nem észrevenni)

Nyáron pokol. Minden nyitva volt este, mégsem ment nagyon 28-30fok alá. Nappal meg....

Az esőt meg ne is említsük. Mintha a fején kopogna az embernek. Borzalmas.

Úgyhogy ők adtak neki 15m szigetelést és egy tetőt. Így élhetőbb jóval. De én még így sem laknék benne :D

tegnapelőtt 10:27
 12/14 anonim ***** válasza:
52%
Nem azért vesz ilyet az ember, mert sok másra van lehetősége. Nyilván senkinek nem ez az álomotthona. De szükség megoldásnak tökéletes
tegnapelőtt 10:37
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
Recsegős-ropogós. Tudom, hogy nem ez a kérdés, de nem tudom nem elmondani. Inkább egy jó öreg vályog, 80-100 centis falakkal, a nyugodt erővel, mint egy ilyen nyüzüge, minden böjti szélre mozduló szerkezet.
tegnap 19:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Csak ne kelljen fűtened azt a vályogot…
ma 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!