Van itt olyan aki irodakonténerben én él, vagy irodakonténert alakított át állandó otthonnak?
Figyelt kérdés
Keresgéltem Facebook csoportok közt, és fórumokon, de online nem találtam meg ezt a szűk réteget, a környékemen 3-4 ilyen megoldás is van ahol élek, de gondoltam hátha találok a neten néhány embert aki hasonló megoldást eszközölt magának.tegnapelőtt 21:37
1/3 anonim válasza:
Rokon vállalkozó az alkalmazottainak vett egy ilyet a telephelyre, amolyan ideiglenes szállásként/segítségként, hogy amíg nem tudják megoldani a lakhatást, bérmentve élhetnek ott.
Nem tudok részleteket, de úgy fogalmazott, hogy az a konténer "el van átkozva", mindenki menekült, el tudom képzelni...
2/3 anonim válasza:
Nem abban élek, de abban dolgozom és alszok heti 2-3 napot. Alapvetően télen hideg, nyáron meleg. Szinte folyamatosan kell fűteni vagy hűteni, hogy élni lehessen benne.
3/3 anonim válasza:
A hang- és hőszigetelése gyatra, minden fingás kihallatszik belőle, az utcazaj meg behallatszik. És ahogy írták, a gatyád rámegy a hőmérséklet szabályozására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!