Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Van itt olyan aki irodakonténe...

Van itt olyan aki irodakonténerben én él, vagy irodakonténert alakított át állandó otthonnak?

Figyelt kérdés
Keresgéltem Facebook csoportok közt, és fórumokon, de online nem találtam meg ezt a szűk réteget, a környékemen 3-4 ilyen megoldás is van ahol élek, de gondoltam hátha találok a neten néhány embert aki hasonló megoldást eszközölt magának.

tegnapelőtt 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Rokon vállalkozó az alkalmazottainak vett egy ilyet a telephelyre, amolyan ideiglenes szállásként/segítségként, hogy amíg nem tudják megoldani a lakhatást, bérmentve élhetnek ott.

Nem tudok részleteket, de úgy fogalmazott, hogy az a konténer "el van átkozva", mindenki menekült, el tudom képzelni...

tegnap 00:06
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem abban élek, de abban dolgozom és alszok heti 2-3 napot. Alapvetően télen hideg, nyáron meleg. Szinte folyamatosan kell fűteni vagy hűteni, hogy élni lehessen benne.
tegnap 05:07
 3/3 anonim ***** válasza:
A hang- és hőszigetelése gyatra, minden fingás kihallatszik belőle, az utcazaj meg behallatszik. És ahogy írták, a gatyád rámegy a hőmérséklet szabályozására.
ma 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!