Plafon/padlás építés szigetelés, hogyan?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki a plafon története alulról felfelé, hogy gipszkarton, hőtükör fólia, 15cm RockWool kőzetgyapot,és ara kellene egy "áteresztő" anyag. OSB lapok helyett kellene. Mit tudnátok ajánlani?jan. 1. 18:35
1/7 anonim válasza:
Minek áteresztő anyag, mikor a gyapot alatt már lezártál mindent?
Páraáteresztő fóliát raknak rá por ellen.
2/7 A kérdező kommentje:
És a páraáteresztőre?
jan. 1. 20:49
3/7 A kérdező kommentje:
Én valami olyan áteresztőre gondoltam, aminek a felületére rá lehet lépni ha dolgom akadna a padláson. Állítólag az OSB -vel az a gond, hogy lezárná, vagyis ha ott valami pára keletkezne, akkor az nem eresztené át.
jan. 1. 20:52
4/7 anonim válasza:
Ha a párazárás jó, akkor ott nincs pára.
A nem járható hőszugetelésnél egy faváz kell elöbb, amire jön a járófelület, alatta meg szigetelés van.
5/7 A kérdező kommentje:
"A nem járható hőszugetelésnél egy faváz kell elöbb, amire jön a járófelület, alatta meg szigetelés van."
Megtennéd hogy ezt elmagyarázod? Ezt nem értem. Hogyan van ez?
jan. 1. 21:21
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
jan. 1. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!