Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szabályosan van 3 ajtaja a...

Szabályosan van 3 ajtaja a szomszédnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az alany kocka 10-es panel, 5. emelet. A szomszédunk bejárati ajtója egy kb 2-3 méteres folyosórészben van. Ezt a részt lekerítette egy rácsos ajtóval, beljebb, a bejárati ajtónál van még egy rácsos ajtó. Így összesen 3 ajtón keresztül lehet bejutni a lakásba. Szabályos ez, erre engedélyt adhattak? Tudom, hogy meg lehet venni a társasháztól azt a részt, de akkor a bejárati ajtót kell kihozni.(tudtommal) Egy tűzesetnél jelentős veszély lehet, hogy a tűzoltóknak 1 helyett 3 zárt ajtón kell bejutniuk. A másik probléma: hajnal 4-5 között már mászkál a bolond nyugdíjas asszony, rendesen beb****a a rácsos ajtót, édesanyám erre kel rend szerint. Igen, szóltunk már neki, semmi változás.

Ha erre nincs engedélye, hol tudunk bejelentést tenni, ahol felszólítják az ajtók eltávolítására vagy legalább megbüntetik? Igen, tudom, hogy egy szemétláda vagyok, de jelenleg van időm ilyenekkel foglalkozni és nem jó minden reggel ajtócsapkodásra kelni.

ma 15:45
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Ez így biztos szabálytalan.
ma 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:

Katasztrófavédelemnél kell bejelenteni.

Elég komoly szabályozásuk van a folyosókra.

ma 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!