Mit gondoltok a képen látható lépcső miből készült?
Figyelt kérdés
A lépcső tetejéhez szeretnék egy hasonló kiskaput tenni, de nem tudom hogy milyen anyagból készülhetett a korlát, így nem tudom mivel kellene belefúrni. Ilyet, mint a lenti oszlopon látható vasalatot pedig nem akarok csinálni.
Ha van megoldási javaslat, szívesen veszem.
nov. 26. 13:05
2/6 A kérdező kommentje:
A műkő is tud így mállani?
nov. 26. 14:18
4/6 A kérdező kommentje:
Ebbe dübellel tudok csavart tenni? Ahogy fent is írtam, kiskaput szeretnék tenni a lépcső tetejéhez is. Ez átmeneti megoldás, mivel 1-2 éven belül amúgy is felújítjuk az egész lépcsőt.
nov. 26. 16:08
5/6 anonim válasza:
Tedd a ház falára a kapu pántos felét. A házfalra pl. egy deszkát is felcsavarozhatsz, arra teszed a pántokat.
6/6 anonim válasza:
Maga a lépcső az járólappal lett kirakva.
Ütve fúróval belelehet fúrni az oszlopokba is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!