Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » A piros színű pala a tetőn...

A piros színű pala a tetőn tartalmaz azbesztet?

Figyelt kérdés

Lenne egy eladó családi házon lenne ilyen tető, és nagyon erősem nálam befolyásoló tényező a tető.

Honnan lehet megállpítani, hogy azbeszt mentes a pala?

nov. 17. 09:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Azért az elég jó támpont,hogy mikor rakták fel..
nov. 17. 09:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem a 1970-1980as években épülhetett, ez egy ikerház egyik fele piros palával, szintes az épület.
nov. 17. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen tartalmaz
nov. 17. 10:53
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor, itt a tető cseres egy nyűg ha jól sejtem?
nov. 17. 11:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, nyűg
nov. 17. 11:23
 6/10 anonim ***** válasza:

A pala nem piros. Festve van?

[link]

Kérdezz rá mi az... vörös palát én nem láttam még. Elvileg létezik, vas-oxid tartalom miatt lehet a pala is vörös, de nagyon ritka ahhoz.

Tetőcsere mindenképp nyűg. A palánál inkább gond, hogy költségesebb, mivel ugye veszélyes hulladék, drága a leadás.

nov. 17. 17:07
 7/10 A kérdező kommentje:

Most, a pala festet vagy anyagában piros azt nem tudom, a linkben levő is pirosas, akkor gondolom régen festegették ezeket a palákat.

Mindenestre szerintem hanyagoljuk ezt a házat egyenlőre.

Még olyan kérdésem is lenne, hogy maga az elbontás mennyire veszélyes? Gondolok itt arra, hogy a legnagyob odafigyelés mellet keletkezik valamennyi por, amit szét hord a szél, ez mennyire veszélyes? Gondolom nem csak engem hanem a szomszédokat is érinti.

nov. 20. 21:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi olyan magy nyűg a pala tető cserében... egy zetőcerénél az az 1-2-3százezer amibe a pala elszállítása kerül, kb aprópénz...
nov. 21. 14:41
 9/10 A kérdező kommentje:
Nyilván van egy extra felára, de bontásnál felétélezem valamennyi por szét hord a szél a környéken.
nov. 21. 15:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Túl van misztifikálva.
nov. 21. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!