Mennyibe kerülhet egy szekrénysor csináltatása egy bútorasztalossal, ami rendes fából készült ( keményfa) és nem ilyen préselt lemezekből?
Esetleg van valaki, aki a kérdésre is tudna értelemes választ írni?!
Köszönöm.
Nem vagyok benne biztos, hogy tudni akarod. Préselt sz*rból csinált nekünk 2 éve egy asztalos 890 ezer forintért egy sarok gardrób szekrényt. (210x140-es azthiszem. Semmi csicsa, csak praktika. Tömör fából, némi díszítéssel megspékelve szerintem 2 millió körül.
Egyébként simán lehet rá asztalost találni, csak hosszú határidővel fog dolgozni.
6-os, nem akarlak megbántani, de akkor titeket az asztalos nagyon átvert. 890 ezer forintból préselt sz@r, az hatalmas nagy lehúzás. 200-300 ezer forintért, ilyet lehet kapni a Praktikerbe és még sok helyen.
A határidő annyira nem fontos, mert csak jövő év közepére fog kelleni. Gondoltam hogy nem lesz olcsó, de ilyen több milliós összegeket nem fizetek ki érte. Tovább érdeklődök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!