Saucony kérdése:
Milyen hangszigetelést ajánlotok álmennyezetre?
Figyelt kérdés
Itt a tél és a rágcsálók húzódnak be a padlásra nekem meg az álmennyezetem csak egy gipszkarton, és folyton hallom hogy kaparásznak mászkálnak nem tudok pihenni. Természetesen hívtam már rágcsáló írtót, rakott fel mérget jóval kevesebben lettek de azért még hallani egyet kettőt és nagyon bosszant. Ekkor jutott eszembe, hogy esetleg hangszigetelőt fel lehet-e ragasztani vagy bármit ami tompít? Vagy valahogy megoldani ezt a problémát minden ötletet szívesen meghallgatok.tegnap 06:41
1/6 anonim válasza:
Azzal nem oldod meg a problémát, hogy elfeded. A megoldás az, hogy rágcsálómentesíted az ingatlant. Vannak nagyon jó minőségű mérgek, emellett sokat segít, ha kőzetgyapot van lerakva, abba nem annyira szeretnek sétálni. Nálam ez a kettő teljese rágcsálómentesített mindent. Emellett az ingatlan körül is tele van méreggel, és ez tényleg megoldotta a problémát.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezért kezdtem azzal hogy már mérget raktunk ki.. a ház körül direct erre létezik ez a műanyag doboz alul beszintén méreg van rakva. És a gipszkarton fölött kőzetgyapot van. Úgyhogy ezért szerettem volna hangszigetelést
tegnap 08:26
3/6 anonim válasza:
Ilyenem van a padláson, 2 éve nincs rágcsáló a házban, de még nyestek sem mászták meg a kocsikat.
4/6 A kérdező kommentje:
Erre az ultrahangos kütyükre azt mondják ha be is válik csak egy időre mert hozzá szokik a dög.. de van aki azt is írta hogy semmit nem használt.. érdekes
tegnap 10:31
5/6 anonim válasza:
sok gyártó van, nem biztos mind jót gyárt
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor neked amit küldtél bevált? A kőzetgyapot akadályozza a hatást? Mert nekem tele van kőzet gyapottal
tegnap 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!