3x25A sok vagy kevés 120 nm-es házhoz?
Nekem is ennyi van, és gázkazán, de minden más elektromos. Szintén hőszivattyúhoz lett előkészítve, de mikor építkeztem, akkor jött a gáz válság és a kiszemelt hőszivattyú ára 2,4 ről 4,5 re emelkedett + telepítés. Ezért elvetettem a dolgot.
De így lett elegendő amper a szaunához és a jakuzzihoz :) (bár még egyik sincs meg :(. Talán jövőre az egyik össze jön...
2+
3x40 az már ipar felhasználás, azaz nem lakossági áron kapnád az áramot. 3x32-ig van lakossági. Erre utólag egyszerű bővíteni, csak befizeted az amper árát, a szolgáltató pedig kicseréli a 3 megszakítót az óra szekrényben.
Oszloptól a lakáselosztódig ugyanúgy szerelik, akár 3x16A kèrsz vagy 3x32A t. Megvannak az előírások, a szolgáltatói követelmènyek. A kiselosztónál meg megfelelő vezetèk keresztmetszethez megfelelő kismegszakítót raknak.
Bármikor kèrheted a 3,x32A-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!