Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Szuterén lakás injektálást...

Szuterén lakás injektálást csináltatok már? Mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
Illetve ha csak az egyik főfal egyik oldaláról tudjak elvegezni az injektálást, az hatásos lehet? (a fal külső felehez nem férünk hozzá, mert szorosan mellette van egy másik ház.
szept. 4. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát igen, én is mindenkitől azt hallom, hogy néhány évig jó csak az injektálás, inkább ideiglenes megoldás, mint végleges. Amerre én járok, szinte mindenhol vagy acéllemezt ütöttek be, vagy kibontották a falat és bitumenes lemezt raktak be a végleges megoldáshoz, bár ezek nem 4 emeletes házak, hanem családi házak. Akik injektálással próbálkoztak, szinte mind megbánták, mert újból előjött a vizesedés, olykor a penész és a salétrom is.

Ugye egy társasháznál még az is gond lehet, hogy te hiába szigeteled, ha a szomszéd meg nem, mert a vizszigetelésnek a teljes épület alatt kell ottlennie. Lehet legjobban akkor jársz, ha eladod és veszel mást. Mert közös képviseleten meg az összes lakón nehéz átverekednie magának egy komolyabb vizszigetelési megoldásnak.

szept. 4. 22:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Féltem ezektől a válaszolok. Nagyon köszönöm a segítséget.
szept. 5. 06:33
 13/14 A kérdező kommentje:
Az acellemez beutes és a falbontas veszélyes, mert az alapokrol beszélünk, és könnyen a ház fofalaiba kerulhetne egy apró repedés, amiből óriási baj lenne.
szept. 5. 06:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Szakaszosan csinálják a falbontást. Az injektálás továbbra is egy baromság. Komoly statikus lehet, ha ennyit se tud.
szept. 5. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!