Le kell betonozzak egy 2x2 métres gödröt vízszivattyúnak, hogy csináljam?
Figyelt kérdés
Milyen arányban keverjem a cementet a homokkal és a vízzel? Simán önthetem rá földre vagy kell neki valami alap? Az oldalát zsalutéglából akarom, azt hogyan csináljam? Mindent meghallgatok, köszi szépen!aug. 21. 21:48
1/6 anonim válasza:
Úgy emlékszem, hogy a betonozáshoz nem homok kell, hanem sóder.
2/6 anonim válasza:
Jah sóder. 1:3 arány lapátolva bőven megteszi. Mehet a földre, max kicsit döngöld le. Nem házat alapozol, csak egy beton felületet a szivattyúhoz. Nem fog megsüllyedni tőle.
3/6 menta34 válasza:
milyen gödör? minek 2x2? milyen célú szivattyú? :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen 😅 2x2 méter és egy méter mély, azért ilyen nagy, mert 40 centis zsalutéglák maradtak meg és az felét elveszi a gödörnek, ha körbe rakom. És a kút mellett van a gödör egy pár méterre, és azért lesz itt a szivattyú, mert s házból nem húzza a vizet, közelebb kell rakni 😅, azt írja rajta 45 méter távolság és 8 méter mélység, de nem megy 3 méter mélységen, 35 méterre a kúttól :/ szóval ez a helyzet, szo*unk mindennel
aug. 22. 08:13
5/6 menta34 válasza:
Sok a 35 méter, de tuti jó minden? lábszelep, feltöltés, légtelenítés? nem kapja el? Én már házat nem látok el szivattyúval csak locsolást, de elegem lett a szívó szarokból, mindig gond van vele. Mióta csak mélykút (búvár) szivattyút veszek semmi gondom nem volt.
6/6 A kérdező kommentje:
Szaki próbálta ki, de max "szaki", hát senki sem ért itt hozzá. Én meg dettó és ezért szopok. Most mondják, hogy búvárpompa meg expanziós tartály sokkal jobb lett volna.
aug. 22. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!