Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » 2024-es kőműves munkadíj mennyi?

2024-es kőműves munkadíj mennyi?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Èpítkezèsben vagyunk, ès a válaszfalak következnènek.

Kaptunk ajánlatokat, van, aki 115, van aki 110, van, aki 105, èn pedig 100 nm válaszfalat számoltam.

Írom, milyen árajánlatokat kaptunk (csak munkadíj):

115 nm 960 ezer (8350 Ft/nm)

110 nm 850 ezer (7730 Ft/nm)

105 nm 900 ezer (8570 Ft/nm)

Mièrt ekkorák a különbsègek?

Kb. mennyibe mennek most a kőműves munkadíjak?

(Nem feltètlenül a legolcsóbbal járok a legjobban, de ráfizetni se akarok, ha csak lehúzásra mennek.)

Köszönöm a segítséget!

aug. 11. 10:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez nem olyan nagy különbség.
aug. 11. 10:24
 2/9 A kérdező kommentje:

Hát, nekem azèrt nem mindegy, hogy 100 ezerrel többet vagy kevesebbet fizetek az adott munkáèrt.

Ès az a fura, hogy pont az èn számolásomhoz (100 nm) legközelebb eső a legdrágább nm-re levetítve.

Minèl "kisebb" a munka mennyisège, annál drágabb a nm ára?

aug. 11. 10:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem, csak nem egyforma áron dolgoznak a szakemberek. Autószerelők, magánorvosok, festők, burkolók, személyi edzők, masszőrök, fodrászok, stb. sem.

A minőség sem egyforma.

aug. 11. 10:37
 4/9 anonim ***** válasza:
67%

Ember, te miről beszélsz?

10% különbség van. Inkább ne építkezz, ha ennyire analfabéta vagy.

aug. 11. 15:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Neked legalább adtak árajánlatot. Hozzám 140 m2 térkővezéshez 120 fm szegély lerakására 4 ből 0 szaki jött el felmérni.

Nem is értem, hogy ez is jelentéktelen munkának számít... Pedig még ckt-t is kértem a térkő alá. Idén február és március között beszéltem velük. És mondtam nekik amint tudják kezdhetik.

aug. 11. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Jaja. Nekünk egy minimális javításra is 1 milliót mondtak. Ha nem nézik ki belőled, hogy tudsz fizetni, akkor oda se mennek. Eljött a haverok bevonása az építkezésekbe. Jobban jársz, anyagilag mindenképp. Szerintem jövőre jön el az árak csökkenése, addig érdemes várni.
aug. 11. 17:55
 7/9 A kérdező kommentje:

Nem gondolnám magam analfabètának, hisz tudok olvasni ès írni is.

Figyelek a pènzre, ès próbáljuk a legjobb döntèseket meghozni, több kevesebb sikerrel.

Amit tudunk, mi magunk csinálunk meg, amit viszont szakemberre bízunk, azt igenis körbejárjuk. Nem fogom az első ajánlatot vakon elfogadni.

De a kèrdèsemre mèg mindig nem kaptam választ, hogy kb milyen nm árakon dolgoznak manapság a kőművesek?

aug. 11. 22:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Lattad leirva tobbszor is. Amugy annyiert, amennyit kifizetnek erte.
aug. 12. 03:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehát kaptál választ, 3 árajánlatod is van. Ennyiért dolgoznak, nincs fix munkadíjuk (ahogy látod is)
aug. 12. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!