Hogyan vinnéd be a betont az udvarra?
Figyelt kérdés
Saroktelekről van szó. A főbejárat nem játszik, mert térkő van és emiatt bla bla bla. Viszont van egy másik bejárat, de azelőtt árok van(most ásta az önkormányzat, de abba maradt forráshiány miatt).
Tehát nincs benne betonelem, semmi. Csak egy sima árok a földben. Autóval be kellene hozni a betont, de nem tudom az árkon hogyan tudna átjutni?
Gondoltam arra, hogy hozok 1 M3 földet, és feltöltöm azt a 2 M szakaszt. Vagy van valami palló, amit ilyenkor le lehet rakni és az autó át tud jönni?
Köszi, ha segítesz.
júl. 24. 20:59
2/12 anonim válasza:
Leraksz hidgyűrűket, és csinálsz vasalt betonbejárót. Én is magamnak csináltam. A te érdeked hogy be lehessen járni az udvarba. Az árok feltöltés tilos mert nem tud elfolyni a viz.
3/12 A kérdező kommentje:
A földet felszedném utána. A híd gyűrű azért nem jó, mert idővel meg lesz csinálva, ideiglenes leállás van
júl. 24. 21:38
6/12 anonim válasza:
Sose tömöríted be úgy a földet, hogy süllyedjen ès ragadjon bele a kocsi. Ne is gondolj ilyesmire. Oda egy vasalt beton kellene.
Tèrkőre tegyèl valamit, hogy elosszad a terhelèst.
7/12 A kérdező kommentje:
3 M3
Ha döngölővel megyek és rakok pallót, akkor se?
júl. 25. 08:49
9/12 anonim válasza:
7# hány tonna a kocsi +beton? 20-40? A sofőr megnèzi ès dönt.
10/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs 10 tonna.
júl. 25. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!