Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mivel számolhatok most házépít...

Mivel számolhatok most házépítésnél?

Figyelt kérdés

Az egyik cég már keresett minket, de engem nem tudott meggyőzni a könnyűszerkezetes házukkal, maradnánk a téglánál.

Szegeden szeretnénk építkezni, telek meg van, csak egy komoly tereprendezés kellene. Ami van: 85 nm-es téglalakásunk, és egy garázsunk Franciahögyön, plusz kb. 10 millió készpénz (jelenleg). Nagyjából 4-500 e Ft-ot tudunk megtakarítani havonta. Ahogy elnézem a lakás árakat, ez kb 85 millió Ft mindösszesen. Belefér egy 120 nm es (garázzsal egybe) levegő-víz hőszivattyús, napelemes téglaház?

2024. jún. 24. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Elvileg igen, ha kb 10-14 millió körül kapsz telket.

De miért nem kérsz árajánlatokat kivitelezőktől?

2024. jún. 24. 13:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Meg van a telek, ezt írtam. Mert mindegyik ki akarna jönni megnézni a tereprendezés miatt, viszont egyik sem tudott még kijönni:)
2024. jún. 24. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
61%
Ebből elég kényelmesen lehet építeni ekkora házat fal, és mennyezet fűtéssel. Szerintem akár napelemmel, szigetüzemű rendszerrel. De most csak a házról beszélünk, nincs kertrendezés, kerítés stb.
2024. jún. 25. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!