Érdemes hírdetést feladni egy bontott cserépkályhára,ami ingyen elvihető? Kell még manapság Valakinek ilyen? Folyt.lent...
Figyelt kérdés
Egy két héten belül bontunk egy kisebb méretű Hérával felszerelt budapesti cserépkályhát(pesze a gáz már le van kötve róla).Semmit nem funkcionál,kell az általa elfoglalt hely.
Vitessük el sittbe,vagy manapság bajlódik e vajon valaki ilyen cserepekkel?
A samot belseje nem tudom,milyen állapotú,de ezer éves,igazából max.a külső cserép burkolat érhet valamit,de az meg a szokásos vajszínű "pikkelyes" budapesti mintázatú.
Van egy olyan érzésem,hogy a kutyának sem kell,tehát mehet sittbe.
Mi a véleményetek?
2024. jún. 22. 17:50
1/6 Noren1989 válasza:
Simàn, de én az elvivőre bíznàm a bontàst. Aki erre vàllalkozik, jó eséllyel sérülés nélkül el tudja bontani.
Egy új, szerintem màr félmillàs tétel, ennek jelentős része anyagktg. A mester kb 2 nap alatt összepattintja.
2/6 anonim válasza:
Persze, nagy reneszánszukat élik. Valaki biztosan szívesen elviszi
3/6 anonim válasza:
Tolongani nem fognak, de megfelelő áron nyilván elviszik, ha türelmes vagy.
4/6 Noren1989 válasza:
Bocsànat, #3at felpontozni akartam!
5/6 SZTANN válasza:
Mostanában nagy divat a cserépkályha, meg mindenféle bontott építőanyag. Ha ingyen elvihető, biztos lesz olyan, aki örömmel elviszi.
6/6 anonim válasza:
Még minimalis pénzt is adnak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!