Mennyi a reális ár redőny felszerelésre?
4 db redőny + lehúzható szúnyogháló (90 széles 150 m) ablakra és egy redőny+elhúzható szúnyogháló erkély ajtóra ( 160 széles 210m)
Kaptam egy árajánlatot de majdnem leültem 😊
Annyi a reális amennyit neked megér, ha nem tudod megcsinálni.
Általában ha az illetőtől vásárolod a terméket is, azért kedvezményes a dolog, mert akkor a redőnyön is kaszál.
Így, hogy a cuccaidat ki mennyiért rakja fel az kérdőjel. Amúgy az sem mindegy, hogy panel 10. emeletre, vagy földszintre.
4x70e+170e volt az 5 db redőny, az 450, a felszerelése 250,300?! Ugyan már .
120at mondtak nekem is, én olyan 80 körül gondoltam.
14. ez már lehúzás kategória!! Egy profi ablakos 1db segítővel kb 3 óra alatt végezni fog ott nálad és használ majd 1 akkus fúrót, meg esetleg orr fűrészt,. 280eft munkadíja a NASA-nak sincs 3 órára, nem hogy egy redőnyösnek.
1 klímát nem szerelnek ennyiért pedig oda aztán kell sok féle szerszám!
Hiénák!
Ha megvan minden és földszintre kell akkor te is feltudod szerelni.
Maga a redőny felrakás semmi az egész, talán a gurtni befűzés az egy kicsit macerásabb, de csak az elő, a többi már megy simán.
Nekem elszakadt a kurtni és a fiammal szedtük le , tettem rá és vissza csavaroztuk.
Igaz egyszer a gurtnit forditva tekerrtem fel, de levettem mégegyszer és kész. De legközelebb meg a feltekerőjét kellett cserélni és az se egy ördöngös dolog.
Azt ha az életben soha nem csináltál akkor is megcsinálod egy nap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!