Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Garázsba térkő?

Garázsba térkő?

Figyelt kérdés

Van egy kocsibeállóm amit garázzsá fogok alakítani. Térkő van alatta meg az egész ház előtt.

Nem a legcsúcsabb, de alapvetően rendben van, ott pl nincs megsüllyedve egyáltalán. A ház előtt több tonnás konténert is elbírt.

Azon agyalok, hogy mi lenne a legjobb. Hagyjam így, vagy szedjem fel és betonozzak helyette, vagy betonozzak rá a térkőre? Igazából csak az a bajom, hogy ne jöjjön fel semmi bogár, hangya, stb. Esetleg kiszedhetem a homokot közüle és kiönthetem valami cementes anyaggal ami lezárja rendesen?

Az is lehetne, hogy megcsinálom így, marad belül a térkő és később felszedem és akkor betonozom.

2024. máj. 1. 20:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Alu garázs símán ra rakható, a bogár ellen viszont nem tudsz sok mindent kezdeni, ha akar a hangya bárhová bejut. :) Az ellen védekezni kell.
2024. máj. 1. 20:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Ha térkőre betonoiznék, akkor minimum tennék alá bitumenes szigetelést, azon nem megy át a hangya.

Ha felszedem és úgy betonozok, akkor ott már más, mert a sóder ágyazásba nem tehetek szigetelést, viszont 15cm betonon talán nem jönnek fel.

A térkövet még lekezelhetem valamivel, ha a homokot tényleg kicserélem valami szilárd fix-re, akkor lehet valami beton festék bevonat vagy múgyanta is jó lehet rá.

Persze alapvetően nem annyira katasztrófa az se ha feljön 1-2 hangya, élelmiszer nem lesz ott, de jó lenne ha nyugi lenne, meg keresem a legjobb megoldásokat.

Ez nem alu garázs, hanem pont alapokon álló faszerkezetes kocsibeálló.

2024. máj. 1. 20:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Túl bonyolítod,térkövezni kell.
2024. máj. 1. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!