Hőszivattyú normális,hogy egy óráig olvasztja le magát?
Figyelt kérdés
Ilyenkor a fűtés sem megy?
A mi LG hőszivattyúnk 1 óráig csinálja a leolvasztàst...majd fél óra múlva újra bejegesedik....
jan. 31. 07:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem gáz.
Nekünk klímánk van, az max 5-10 percig olvasztja magát általában.
Lehet a kültéri egységetek nagyon rossz helyen van, ahol jobban párásodik.
Fűtés persze nem megy. Olyankor az utcát fűti, befelé max hűteni tudja.
2/5 anonim válasza:
Nem tapasztaltam még ilyet, néhány perc szokott lenni. Látható jegesedést meg egyáltalán nem tapasztaltam még 7 év alatt.
Facebookon van egy igen nagy csoport, Hőszivattyú kérdések - válaszok, vagy valami ilyesmi a neve, ott azért látni csodákat, érdemes lenne ott informálódni, tapasztalatot kérni.
3/5 anonim válasza:
Ja és igen. Ha leolvaszt, akkor természetesen nem termel be a fűtési rendszerre.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Miénknek van amikor órákig fehér havas/jeges a hàtulja és oldala...
febr. 1. 06:43
5/5 hufi1 válasza:
Szia. Nekem kb 5 perc a leolvasztás...hideg párás idoben hamarabb lejegesedik, surubben olvaszt...de az nem tarthat egy órán át...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!