Van egy horcsik födémes pince. Ez kap most mapei hpr floort betüskézve a falakba megerősítésként.A helyiség 18nm. A beton súlya 1.2T, erre jön majd még 700kg gipszkarton, és kádas fürdő illetve mosókonyha lesz. Mennyit bír egy ilyen födém általában?
Figyelt kérdés
jan. 8. 08:06
1/3 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani!
Milyen vastag, milyen fesztávolság, milyen vasalás, milyen állapotban van.
2/3 anonim válasza:
Zárlatos a varázsgömböm, úgyhogy innen messziről nem tudom megmondani.
Vannak olyan munkák amihez illik hozzáértőt hívni. Ez iy olyan. Nem fogja senki itt leírni hogy csináld. Ha leszakad, akkor majd visszajössz ide reklamálni?
3/3 A kérdező kommentje:
4.7 a fesztáv, 80cmķént megy a vasgerenda. Maga a téglabetét gyáriállapotban van, van rajta 3cm szanaszét vésett tört beton, azon volt 3 réteg jarolap..
Hpc floorba nem kell vasalás csak fali tüske.
Már annak is örülnék ha az 1980as gyári irányadó érték/m2 meglenne vagy bármi infó..
2es: sőt be is perellek... ha lenne statikus aki idejön és megmondja, már hívtam volna, de egyet se találtam!
jan. 8. 13:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!