Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Obi, praktiker, bau haus,...

Obi, praktiker, bau haus, stb. beltéri ajtókat ki építi be? Magunknak kell? Van olyan cég, aki vállal ilyet?

Figyelt kérdés
Beépítjük a tetőteret. Màr a legnagyobb része kész (ablakok, falak, gipszkarton..) és festét jönne, de gondoltuk hogy előtte be kellene tetni az ajtókat. 3 db lenne összesen. De nem akarunk rá sokat költeni. Sokszor nézegettük már a fenti áruházakban az ajtókat, lehetne elég jó áron venni, nekünk tökéletes is lenn, csak hát nagyon nem vagyunk barkácsolós emberek. Szóval gondolkodóba estünk, hogy tök jó, hogy megvennénk ott, de ki a fene fogja betenni? 😕
2023. okt. 5. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
Van erre emberke. Keress rá: NYÍLÁSZÁRÓ BEÉPÍTÉS
2023. okt. 5. 15:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én akàrhányat megnyitottam mind a saját ajtóit/ablakait ajánlja. De viztos figyelmetlen voltam
2023. okt. 5. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Sima kőműves berakja. Sokkal olcsóbban. Ezek az ajtósok pofátlanul sokat kérnek.
2023. okt. 5. 15:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezek a áruházak csak értékesítésik nem epítik be.

Kőműves,festő vagy aki ért hozzá berakja .

2023. okt. 5. 16:45
 5/6 mindentudó99 ***** válasza:
Kőműves beteszi. De par you tube videó után te is beraknád es sokat spórolnál
2023. okt. 5. 20:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy ajtó berakása elég egyszerű, te is megtudod csinálni. Sőt ha elsőre rosszul rakod be akkor kiveszed és újra berakod.
2023. okt. 6. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!