Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Mennyibe kerül kb. egy 250nmes...

Mennyibe kerül kb. egy 250nmes házat felépíteni? 125 lent 125 fent

Figyelt kérdés
Tudom hogy ezt nem lehet így megmondani, de hozzávetőlegesen
2023. aug. 29. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

Függ attól hol, van e telked, vagy venni kell, generálkivitekezőt be akarsz e vonni vagy nem, stb.

Felkapott környéken csak a telked lesz (összközművesre gondolok) 50-60 millió forint, de ennél is több akár a Dunakanyarban például. Nyilván ha zsákfaluban akarsz építkezni jóval kevesebb. Így én azt mondanám, lokációtól, telek kérdéstől, szakemberektől és anyaghasználattól függően 40 milliótól 180 millióig.

2023. aug. 29. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Kulcsrakészen nagyon alaphangon számolhatsz 400 ezres négyzetméterárral, és ebben a közműves telek nincs benne.
2023. aug. 29. 22:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Alsó hangon 600ezer/m2+

Telek

Tervezés

Közművek

Kert

Kerítés

Térburkolatok

A fenti ár normál minőség, de semmi extra belsőépítészet, gépészet.

2023. aug. 29. 22:51
 4/6 anonim válasza:
100%

600-650 ezer Ft-al simán lehet számolni nettó nm-re, de ennél inkább több. Ebben nincs benne a telek, a tervezés, kerítés, erkélyek/teraszok, térkövezés.

Én pont most kérek ajánlatokat egy 180 nm hasznos alapterületű családi házra, hőszivattyúval, szellőztető rendszerrel, jó, de nem luxus anyagokból 700-800 ezer között mozog.

2023. aug. 30. 00:05
 5/6 anonim ***** válasza:
25%
Én most építkeztem és 1,3 millió ft/m2 lett a vége, nem az alap dolgokkal pl. agyagcserép, alu nyílászárók vagy nem a legolcsóbb obis greslap. Ezzel számolva 325 millióra jön ki.
2023. aug. 30. 07:00
 6/6 anonim ***** válasza:
71%

600 ezer Ft /m²

Hasznos alapterület.

Innen indulnak felfelé az árak.

Ebben nincs benne a telek, kerítés és az utólagos tereprendezés. Ezek ugye erősen függnek az adott telektől.

2023. aug. 30. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!