A cementesztrich-et milyen vastagságban lehet felvinni járda javításánál?
Nem hasznalható az a válasz, mert a mérték más.
Akkor ezba bauhaus os egy balfácán volt. Ilyen embereket foglalkoztatnak ott aki hülyeseget mond? Persze hogy csak egyszer akarom megcsinalni
Rajta van viszont hogy kül es beltérre.de ha be kell vonni akkor szart sem ér. Nem is értem hogy mivel vonjam be még?
"Nem hasznalható az a válasz, mert a mérték más."
Miért ne lenne használható?! Nem tudsz arányosítani? Általános iskolai matematika!
1 vödör sóder kb 10 liter, azaz a köbméter század része. A 3 mázsának is veszed a század részét, azaz 3 kg-ot. Azt meg konyhai, vagy szobamérlegen is ki tudod mérni akár.
Ha már megvetted az esztichet, akkor mindegy. Próbáld meg aztán meglátod, hogy jó lesz-e. Pár évet biztosan kibír, főleg amilyen telek vannak mostanában. Utána ha mégsem lesz jó, ráérsz gondolkozni, hogy mi legyen vele.
Létezik belőle kültéri de ha nincs ráírva akkor a tied nem olyan.
Beltérivel az szokott lenni a gond, hogy szétfagy tavasszal ha kintre teszed.
Egy önterülő réteggel javíthatod az esélyeid de abból is kültérit kell venni.
Megpróbálhatod visszavinni boltba.
Egyszer a bedolgozási időt néztem el, egy csomagot elhasználtam, rájöttem ez nem lesz jó és visszacserélték a bontatlan zsákokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!