Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » A cementesztrich-et milyen...

A cementesztrich-et milyen vastagságban lehet felvinni járda javításánál?

Figyelt kérdés

#járda #cementesztrich
2023. aug. 21. 19:08
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Változó, attól függ mi van a csomagolására írva.
2023. aug. 21. 20:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Azt írja hogy kültéren burkolattal kell ellátni? Én meg a járda javítására vettem. Jó lesz ez?
2023. aug. 21. 23:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem jó rá.
2023. aug. 22. 03:00
 4/13 A kérdező kommentje:
Becsapott volna a Bauhaus os?
2023. aug. 22. 07:40
 5/13 anonim ***** válasza:
Hülyeséget mondtak, az esztrich alapvetően beltéri felhasználású.
2023. aug. 22. 08:37
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát figyelj! Ha olyan tessék-lássék módjára akarod megcsinálni, hogy minél kisebb munkával megúszd, akkor lehet vele gányolni. De se nem lesz szép, se nem tartós. A rendes megoldás, az amit leírtam a másik kérdésednél: https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__epitkezes__12376067-u..
2023. aug. 22. 19:39
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem hasznalható az a válasz, mert a mérték más.

Akkor ezba bauhaus os egy balfácán volt. Ilyen embereket foglalkoztatnak ott aki hülyeseget mond? Persze hogy csak egyszer akarom megcsinalni

2023. aug. 23. 07:59
 8/13 A kérdező kommentje:

Rajta van viszont hogy kül es beltérre.de ha be kell vonni akkor szart sem ér. Nem is értem hogy mivel vonjam be még?

2023. aug. 23. 08:01
 9/13 anonim ***** válasza:

"Nem hasznalható az a válasz, mert a mérték más."

Miért ne lenne használható?! Nem tudsz arányosítani? Általános iskolai matematika!

1 vödör sóder kb 10 liter, azaz a köbméter század része. A 3 mázsának is veszed a század részét, azaz 3 kg-ot. Azt meg konyhai, vagy szobamérlegen is ki tudod mérni akár.

Ha már megvetted az esztichet, akkor mindegy. Próbáld meg aztán meglátod, hogy jó lesz-e. Pár évet biztosan kibír, főleg amilyen telek vannak mostanában. Utána ha mégsem lesz jó, ráérsz gondolkozni, hogy mi legyen vele.

2023. aug. 23. 08:39
 10/13 anonim ***** válasza:

Létezik belőle kültéri de ha nincs ráírva akkor a tied nem olyan.

Beltérivel az szokott lenni a gond, hogy szétfagy tavasszal ha kintre teszed.

Egy önterülő réteggel javíthatod az esélyeid de abból is kültérit kell venni.

Megpróbálhatod visszavinni boltba.

Egyszer a bedolgozási időt néztem el, egy csomagot elhasználtam, rájöttem ez nem lesz jó és visszacserélték a bontatlan zsákokat.

2023. aug. 23. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!