Mit érdemes Lengyelországból illetve romániából behozni?
Figyelt kérdés
Szeretnék építkezni, papír már minden megvan hozzá, viszont nem tudom mit érdemes behozni. Honnan, mi hol van jobb árban ami minőségben is jobb, vagy legalább ugyan ilyen. Természetesen nem a téglára sóderra gondolok. Cement románból lesz, az fele annyi. Gondolok itt majd a szigetelés, kábelek, csempe, kád, stb...2023. aug. 7. 21:57
1/3 anonim válasza:
Románoknál van határellenőrzés, a vámosok meg amúgy bárhol megállithatnak nem csak a határon. Először gondolj erre. Amúgy itthon a legdrágább minden, faanyag is elég olcsó Romániában, vas a Lengyeleknél ami megérné.
2/3 anonim válasza:
fa elemeket mindenképp Romániából, negyedannyiba kerül mint itthon.
3/3 Majatom válasza:
1-es. A határellenőrzés, csak a személyekre vonatkozik, mert Románia nem tagja a Schengeni övezetnek, ellenben az EU-nak tagja, ezért az áruk szabadon mozoghatnak vám nélkül.
Én is mindent Romániában veszek, ha felújítok valamit a házon, minden boltban adnak számlát, ha kérek, de meg szoktam elégedni a blokkal. A határon a kutya nem kérdezi, hogy mit hozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!