Most vettem egy új Híkoki DH26PB2-HSC SDS Plus fúrógépet a TE 22 HILTI amit eddig használtam már nagyon régi volt és tönkrement a tokmányt érdemes e zsírozni "kalapács zsírral" vagy inkább ártunk vele?
Figyelt kérdés
Rendeltem új fúrószárakat is meg "Makita" kalapácszsírt is de a Híkoki rövid használati utasításában amúgy nem említi a ezt fajta zsírzást. Aki sokat fúrogat fúrókalapácsokkal esetleg csak saját célra és van véleménye erről azoktól szeretnék véleményt kérni és esetleg a folyamatról hogy hajtsuk végre a zsírzást milyen módon hajtsuk végre és mennyit? Válaszokat előre is köszönöm annyi hátrányt látok a zsírzós módszerben hogy ha a fúrószár mellett bejut a por az nem tesz jót a zsírral keveredve illetve sürűn ki kell akkor esetleg tisztogatni.#fúrókalapács #Híkoki SDS Plus fúrógép #Hitacsi SDS Plus fúrógép #Kalapácsfúró tokmány #Kalapácszsír #SSD Plus fúrószár kenése
2023. júl. 27. 11:47
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!