Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Burkolót tudnátok segíteni?

Burkolót tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Olyan problémával állok szembe hogy csőtörésem volt és leburkoltam. Viszont követtem a régi fal mentét ami nem egyenes, nem tudtam hogy kezdjek neki soha nem burkoltam még, így jó ötletnek tűnt. Viszont a probléma az hogy: Zuhanytálcát fektetném le(90x90-es) és a spájz felőli falnál végig jó(az a tálcához nézve a hátfal)

Viszont szemből a konyha felőli válaszfalnál nyílik és a végén kb 1-2 mm-es hézag van a legelején vagy 15 cm...Arra gondoltam hogy az elejét amíg nagy a hézeg csinálok egy úgymond kiugrót(azt hiszem így hívják azt a kis L alakot) de nem tudom hogy csempe a csempéhez ragadna-e...

2023. júl. 10. 20:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont szemből a konyha felőli válaszfalnál nyílik és a végén kb 1-2 mm-es hézag van a legelején vagy 15 cm..."

Ez most nekem nem tiszta vagy másnak sem? Nem írtál el itt valamit?

2023. júl. 10. 20:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem írtam el. A fal és a tálca között 15 cm a távolság
2023. júl. 10. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Ytonggal kitöltöd, és arra burkolsz
2023. júl. 10. 22:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Az micsoda?
2023. júl. 11. 05:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Könnyű, szürke, könnyen vágható és farigcsálható, habkőszerű tégla.
2023. júl. 11. 06:16
 6/6 anonim ***** válasza:
90 cm-en 15 cm-t nyílik?
2023. júl. 11. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!