Yoka007 kérdése:
Merkury Market érdemes rendelni ?
Figyelt kérdés
Laminált padlót szeretnék rendelni,mennyire jók a termékek illetve az előre utalásos rendszer meg bízhato e2023. jún. 27. 08:24
1/3 anonim válasza:
A szállítási díja elég magas, nem tudtok elmenni, esetleg valaki elhozni? Mi itt lakunk a szlovák határ közelében, voltunk párszor, pl. a padlót is ott vettük, a Diegonál sokkal, 30-40ezerrel olcsóbban. Vettem ágytakarót, lámpákat, széket, azóta is használjuk, nem gagyi.
2/3 A kérdező kommentje:
30 km van tőlünk a Praktiker ők 15 e szállítanak sajnos reálisnak számít már ezaz ár! Az előre utalastol tartok inkább!
2023. jún. 29. 16:26
3/3 raczgyuszi válasza:
Én rendeltem tőlük 2024.08.08-án. Aznap el is utaltam a pénzt. A szállításról azt írják, hogy kb. 5 nap + 7 nap, ha bizonyos megyében élsz.
Én bizonyos megyében élek, tehát rászámoltam 2 hetet. Szeptember 18-án érkezett meg az áru (kerítéselemek) úgy, hogy kb. 25 email váltás után már megfenyegettem őket, hogy lemondom a rendelést és kérem vissza azonnal a pénzem. A késés indoklása: pár nap kell, hogy a gyártótól beérkezzen hozzájuk.....Ennyi idő alatt Afganisztánból el tudták volna hozni szamárháton... Ha van időd, türelmed és ráér a rendelés, akkor végül majd megkapod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!