Milyen építési ragasztót vegyek, 2 db beton összeragasztásához?
Figyelt kérdés
Lényeg a lényeg, hogy letőrt egy darab , az egy hete készűlt sufni betonalap sarkából, s valami erős, kűltéri építési ragasztót szeretnénk venni, amivel vissza ragaszthatjuk. Meg fúrni nem szeretnénk , csak simán vissza ragasztani, utána behálózni, s bevakolni. Tudna valaki mondani ilyen ragasztót?2023. jún. 8. 06:45
1/5 anonim válasza:
Én megpróbálnám a kétkomponenses vegyi dübel-t.Ezt Sziló pisztollyal kell kinyomni és 10-20 perc alatt megköt (max. 5 perced van még mozgatni 25C-on), és baromi erős.
Van több gyártó is.(fisher,Hilti,patex,Tytan stb).Olyan 3-4Eft 1 tuvus, amihez 2db spéci keverőszárat adnak eleve, de ez utóbbit csakis 1x tudsz használni,mert beleköt.
2/5 anonim válasza:
Betonlépcső letört sarkait én csak sima malterrel tettem vissza jópár éve, tart. Mondjuk olyan helyen van, ahol nem mászkál rajta senki.
3/5 A kérdező kommentje:
Próbáltuk kűltéri csemperagasztóval, hagytuk is meg száradni, de enyhe mozgatásnál, leesett.
Meg próbáljuk akkor a vegyidűbeles megoldást akkor. Köszönöm
2023. jún. 8. 08:17
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Sima kültéri csemperagasztó is megfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!