Falazott kémény alá tettek régen vízszigetelést?
Figyelt kérdés
Illetve mire beton alapra tették?2023. máj. 25. 23:29
2/8 A kérdező kommentje:
Én csak kérdezem,hogy szoktak e tenni kémény alá,illetve a mostani Leier kémények alá? Kémény is tud alulról
vizesedni?
2023. máj. 26. 06:40
4/8 anonim válasza:
Attól függ honnan indul a kémény.
Régen sehol sem volt vízszigetelés, de az akkori építési technikával nem volt gond.
Ma van vízszigetelés, de a kéményt fölötte kezdik építeni mint a falakat is.
5/8 mindentudó99 válasza:
15 éve nàlam úgy csinálták hogy öntöttek egy betontuskót arra húzták fel. Arra kellett volna szerelőbeton szigetelés és arra a kémény. Ezek meg felépítették a tuskóra. Amennyi eszük volt. Felépült a ház jött az esős ősz és a kèmény felszívta a vizet. Szerencsére más kárt nem okoztak. Úgy nézett ki a kémény és környéke mintha csőtörés lenne. Nekem kellett kijavítani fèl napom ráment. Kivéstem a kémény első sor tégláinak a felét. Szigetelést raktam. Aztán visszaékeltem. Aztán kibontottam a masik felét. Jó lett még csak meg se repedt a kémény mentén a fal. Egy kőművesnek lehetne annyi esze hogy tesz szigetelést. Az ember nem állhat mindíg mellettük.
6/8 anonim válasza:
Mi tettünk az első elem alá kátránypapírt
7/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok
Tehát betonalap, kátránypapír, rá az elő elem, abba betont öntöttünk és utána jött a többi elem rá
8/8 anonim válasza:
Az elő elem nagy része így az aljatszigetelésbe fog esni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!