Estrich betonozást hogyan kell csinálni?
Figyelt kérdés
Csőtörésem volt a fürdőszobába és estrich betont vettem burkolás elòtt hogy lebetonozzam a szintet. Szóval munkatárs szerint teszek bele egy fangli sódert és vizet és miután elkevertem kiöntöm és igazodik de...Vízmértéket ráteszem fára és elhúzom hogy vízbe legyen gondolom, soha nem betonoztam még de szeretném egyedül megoldani. Szóval hogyan kell helyesen használni? Baumit sárga zsákos ha esetleg kérdeznék milyen2023. máj. 15. 18:55
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsánat rosszul írtam: Sakret Beton estrich BE-04
2023. máj. 15. 20:13
2/3 anonim válasza:
Csak vízzel kell keverni, olyan állagúra, hogy ne folyjon, de simítani tudd. Ha csak egy kis felület, akkor a környező szinthez le tudod húzni. Ha nagyobb, akkor lehet jobb, ha hívsz valakit, aki csinált már ilyet, mert utána meg azon gondolkodhatsz, hogy milyen anyaggal igazítsd ki.
3/3 anonim válasza:
Nem igazán értem ,hogy azt várod hogy az esttrich igazodjon ?Nem önterülőre gondoltál ?Az egész fürdőszobát felverték vagy csak egy részét ?Ha csak egy részét akkor hagyd mélyebre a felületet ,hogy a járolap (csempe) is szintbe kerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!