Hogyan tudok egy pici lejtőt betonozni az ajtó elé?
Bocs, de szőke nő vagyok babakocsival. Haha.
Tehát adott egy lépcsőházi kapu, aminek van egy kb. 10 cm magas pereme. Utána kezdődik a "járda". A kettö között saknos eleve van egy 20 cm-es rés, meg hát a 10 cm-ea magasságkülönbség. Tehát csak egy kis lejtőt kellene odabetonoznom hazilag. (Csereptormelek, lec, betondarab nem múkodott, vagy a babakocsik kereke kinyomta vagy abban is megakadt.)
Igazabol bosszant, mert pont akkora a rés, hogy mindig beleszorul a babakocsi kereke es pont annyira semmicske problema a mernök es munkasembereknek aatarsashazban, hogy ők inkabb lecsempezik a fobejaratot, de ide nem voltak kepesek lkeres ellenere se egy kis "lejtőt" betonozni.
Szoval a kerdesem: hogyna csinaljam. Van egy vodor betonom, akkor utana hogy lesz szep a kis lejtőm? Valaki irja le nekem 1.0 verzióban, mert cement van, sodert szerzek. Betont gyerekkoromban kavartam, de egy ilyen kis lejtő izehez kell meg valami vagy odapacazom es remenykedem, hogy mint a szobrasz szepen formazom a lejtőt?
Pliz ne rohogjetek ki, meg ne hulyezzetek le. De minden aldott nap fennakadok 3szor a mindegy milyen babakpcsival es porckorongservvel meg nem vicces emelgetni, hogy atugrassam a gyerekkel egyutt.
Elore is koszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!