Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Olyan program amivel 3D-ben...

Olyan program amivel 3D-ben lerajzolhatnék egy egyszerűbb épületet méretarányokkal együtt?

Figyelt kérdés

Egy melléképületet akarunk építeni a nyarlaó mellé, megvannak a méretek, de apámmal általában telefonon, vagy legalábbis nem a helzínen beszéltünk erről, szóval attól tartok elbeszélhetünk egymás mellett merre is nézzen a melyik része, stb.

Szóval szeretnék egy 3D rajzot készíteni. Nincs sokra igényem, tudjak benne egyenes vonalakat húzni és ha lehet, jelezze ki a vonal hosszát valamilyen számmal (igazából mindegy milyen mértékegységbne, hisz az arányokat tudom, majd ahhoz képest rajzolom max meg).

2023. márc. 27. 15:54
 1/9 nemaRendőrség ***** válasza:
Telefonon/tableten vagy számítógépen?
2023. márc. 27. 16:01
 2/9 A kérdező kommentje:

Jogos kérdés!

Számítógépre kéne. Telefont, talbetet bénán kezelek.

2023. márc. 27. 16:27
 3/9 anonim ***** válasza:
Blender? Vagy az már túl advanced?
2023. márc. 27. 16:29
 4/9 A kérdező kommentje:

Háááát most belenéztem a Blenderbe, iggggen, lehet ez kicsit advanced így elsőre:D

Most a Paint 3D-t nézem, bár az kizárt, hogy a méreteket kiadja, de majd odaírom vagy nemtom:D Ha megtnaulom hasnzálni...:D

2023. márc. 27. 16:54
 5/9 anonim ***** válasza:
A Roblox-hoz van a Roblox Studio, amiről tudom, hogy eggyel egyszerűbb, mint a Blender.
2023. márc. 27. 16:57
 6/9 Gugu Gabor ***** válasza:
100%
Sketch up?
2023. márc. 27. 17:43
 7/9 anonim ***** válasza:
2023. márc. 27. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Én is a SketchUp-ot ajánlom. Nekem tökéletes volt, az egész lakásfelújítást azzal terveztem, és én készítettem a látványterveket a szakemberek számára.
2023. márc. 28. 07:46
 9/9 anonim ***** válasza:
sketchup nagyon jó, 1 hónap ingyenes
2023. márc. 28. 14:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!