Milyen falcsiszoló zsiráfot vegyek?
Szeretnék venni egy normális falcsiszoló zsiráfot. Nem feltétlenül akarok 200-300 ezer forintot rászánni, de nem is az 50.000 forintos kategória érdekel. Sajnos a Makitának csak akkus van, a Bosch GTR 550-et néztem, de szimpatikusabb lenne, ha nem a fejen lenne a motor.
Olyan érdekelne főként, amihez lehet a saját márkájából porszívót is csatlakoztatni (ez is érdekelhet, sőt a csomag ára is fontos: pl. ha a porszívó jóval drágább, de a csiszoló olcsó, akkor se vagyok sokkal előrébb.)
Más: ha mégis az akkus mellett döntök. Érdemes? Tudja ugyan azt, mint a hálózatos?
Köszönöm a választ!
Az a baj, hogy nem igazán találok olyan eletromos csiszolót, aminek a motorja a fogórésznél lenne. Pontosabban találok, pl. Flex, Metabo, de mind 200 ezer+ kategória.
A Dedrának van ilyen gépe:
3.
Köszi, annyi, hogy kicsit félek a márkától, főleg napi használati szinten.
Scheppach ds620 at vettem, az azért jó mert szöghajtásos. Nem vagyok toldi, de erőlködés nélkül csiszoltam vele az egész házat.
Hasznaltan vettem porszívóval, majd eladtam ugyan annyiért.
kerámias csiszolóracsot vegyél, 1 max 2 db al levsiszolod az egész házat.
Végülis a Metabo LSV 5-225 mellett döntöttem. Ez igaz, hogy kicsit drágább (215 körül találtam), de nettóban még 170 körül kijövök.
Erről csak jót olvastam mindenhol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!